Δειγματάκια….αξιοποιήστε τα !!!!

Η Πόπη είναι η μεγάλη μου αδελφή και η προσωπική σύμβουλος μου (και) σε θέματα ομορφιάς…αυτή τη φορά θα μας δώσει συμβουλές σχετικά με το πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα δείγματα προϊόντων περιποίησης που όλοι διαθέτουμε, σε μακρινές ή κοντινές εξορμήσεις. Περισσότερα tips θα βρείτε στο προσωπικό ιστολόγιό της Rubies and Cookies! Εύχομαι να το βρείτε το ίδιο ενδιαφέρον όπως εγώ! Καλή περιήγηση! Vasiliki

Rubies and Cookies

Τα δείγματα μας προσφέρουν τη δυνατότητα να γνωρίσουμε νέα προϊόντα  πχ. κρέμες προσώπου, ματιών, χεριών ή κολώνιες. Οι περισσότεροι όμως από εμάς τα αφήνουμε σκόρπια ή κρυμμένα στα συρτάρια μας. Σας προτείνω να τα συγκεντρώσετε και να τα αξιοποιήσετε!

Αν σας τελείωσε η κρέμα προσώπου, ματιών ή χεριών και δε θέλετε να ξοδέψετε χρήματα άμεσα για να αγοράσετε άλλη, χρησιμοποιήστε κενές συσκευασίες (φώτο 2) και συγκεντρώστε σε αυτές το περιεχόμενο των δειγμάτων.

Συσκευασίες με δοσομετρητή (dispenser) είναι ιδανικές για να αποθηκεύσετε κρέμες χεριών ή σαμπουάν.

Extra tip:  Οι εν λόγω συσκευασίες μπορούν να σας «συνοδεύσουν» στα ταξίδια σας καθώς δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο στις αποσκευές σας.

Δείτε την αρχική δημοσίευση

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s